930×122 CAPRA 5

firme

faliment

CRIZA BÂNTUIE ȘI ACUM ÎN ARGEŞ! SUNTEM PE LOCUL 3 LA INSOLVENŢE!

Criza economică, începută acum mai bine de cinci ani, încă îşi face simţite efectele în lume, iar Argeşul nu este o excepţie.

Citiți și: Investiții de top! Firma care a surprins în județ

Conform datelor furnizate de Oficiul Registrului Comerţului, judeţul Argeş se află pe locul trei în ţară din punct de vedere al radierilor de firme şi al insolvenţelor înregistrate în primele patru luni ale anului 2014. Astfel, în intervalul de timp menționat au fost înregistrate 844 de radieri de firme, faţă de 861 în aceeaşi perioadă a anului trecut, şi 197 de insolvenţe, faţă de 403 în 2013. Pe primele două locuri în ţară sunt judeţele Alba şi Arad, iar pe ultimele, Vrancea şi Vâlcea. Clasamentul este valabil atât în cazul radierilor, cât şi al procedurilor de insolvenţă înregistrate.

Cele mai multe firme radiate sau care au intrat în insolvenţă în judeţul nostru au activat în domeniile comerţ, construcţii şi servicii.

Citiți și: Sute de firme, la pământ!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3