New Profesional Consult 930 x 122

    someri

    Cursuri gratuite de limba engleza pentru someri

    Asociatia Oamenilor de Afaceri Arges ofera consiliere si posibilitatea de recalificare persoanelor aflate in somaj de mai mult de 6 luni. Acestia, pot beneficia atat de activitati de informare, consiliere profesionala si medierea muncii cat si de consultanta si asistenta tehnica privind demararea de afaceri.

    In perioada 10 – 20.08.2011 cei interesati se pot inscrie la cursul de initiere „Comunicare in limba engleza”. Acesta va fi un curs intensiv de 120 de ore care va avea loc in luna septembrie 2011. Acest curs se adreseaza celor care vor sa invete limba engleza la un nivel mediu, astfel incat sa poata intelege un text citit si sa poarte o conversatie in limba engleza pe o tema generala cum ar fi familia, timpul liber, preferintele culinare, etc.

    Pentru inscrierea la acest curs se solicita urmatoarele acte:

    Copie act identitate

    Copie dupa ultimul act de studii

    Copie dupa cartea de munca/carnet de somer

    Copie certificat nastere

    Copie certificat casatorie (daca este cazul).

    Inscrierile se fac la sediul Asociatiatiei Oamenilor de Afaceri Arges din str. N. Balcescu, Nr. 141 (fostul Cinema Lumina). Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la:

    tel: 0248.219.299

    0735.863.217

    0735.558.717

    e-mail: contact@aoaarges.ro

    juridic@aoaarges.roC

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3