930 x122 grota rece

apia

DE AZI, GHIȘEU UNIC ÎN ARGEȘ

Astăzi în Pitești va fi deschis Ghișeul Unic pentru obținerea de informații și depunerea de proiecte în cadrul noului Program Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Ghișeul va funcționa în sediul Agenției pentru Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Argeș. Va fi deschis în fiecare zi de luni, miercuri și vineri, între orele 9 și 12.

„Unui fermier care intenționează să depună un proiect în cadrul PNDR îi sunt necesare avize, adeverințe de la circa 15 instituții, fiind nevoit să facă mai multe drumuri la acestea, fapt care implică timp pierdut cu întocmirea documentațiilor aferente cererii de finanțare. Tocmai de aceea ne propunem ca fermierii să găsească într-un singur loc reprezentanții acestor instituții, astfel încât să poată avea informații legate de obținerea avizelor, a adeverințelor și acces facil în vederea procurării acestora de la instituțiile publice respective.”, precizează prefectul județului Argeș, Cristian Soare.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3