NOR CURIER 930X122

consiliul concurenței

DR. OETKER SE EXTINDE. SUPER-AFACERE

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Dr. Oetker RO SRL a preluat compania Rimco SRL (din Voluntari, județul Ilfov) și, implicit, compania Panovia Prod SA (din Oltenița, județul Călărași).

Citiți și: Peste 1 milion de clienți trebuie să știe asta. Ce s-a întâmplat cu CEZ

Dr. Oetker RO SRL face parte din grupul german Oetker și activează în domeniul producției și comercializării de produse alimentare (ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudră, pizza & snacks-uri congelate, conservanți pentru legume și fructe etc.).

În mai 2002, Dr. Oetker a inaugurat o fabrică în Curtea de Argeş.

Citiți și: Tranzacția care implică gigantul de energie CEZ, ,,luată la ochi”

Rimco este o firmă de tip holding, care deține acțiunile companiei Panovia Prod SA, companie care se ocupă cu producerea produselor din patiserie.

În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase cu privire la compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3