930 x122 grota rece

Draxlmaier

EXCLUSIV! ACUM: PROTEST LA DRAXLMAIER. E REVOLTĂ

UPDATE: Protest la Draxlmaier. E revoltă. Departamentul de comunicare al Draxlmaier ne-a transmis marți, 13 martie, următorul punct de vedere:

”În cursul zilei de 12 martie 2018, salariați dintr-unul din departamentele de producție au oprit lucrul solicitând explicații angajatorului privind valoarea salariului aferent lunii februarie.

Reprezentanții angajatorului au discutat cu salariații pentru a identifica solicitările acestora, urmând să le analizeze, iar salariații să primească un răspuns. În urma acestor discuții salariații au reluat lucrul.

Managementul companiei este implicat în identificarea soluțiilor pentru solicitările exprimate de angajați și le oferă acestora, în permanență, multiple canale de comunicare prin care se pot adresa conducerii.”

Nu se precizează cât a fost sistată activitatea, deși, potrivit informațiilor noastre, angajații au refuzat să lucreze câteva ore. 

Angajați ai secției KSK a fabricii SC Sisteme de Producție Cablaje (SDPC) SRL din Pitești, parte a grupului Draxlmaier, ar fi întrerupt astăzi activitatea.

Potrivit informațiilor noastre, lucrul ar fi fost oprit în momentul în care angajații ar fi primit fluturașul de salariu.

Oamenii ar fi revoltați din cauza banilor puțini pe care i-ar fi primit în contul salariului (pentru luna februarie 2018) la care au dreptul. Se vorbește chiar și de sume de 630 de lei dintr-un total de aproximativ 8-900 de lei (este vorba despre a doua tranșă a salariului – lichidarea).

Am luat legătura, prin telefon, cu Departamentul de comunicare al fabricii din Pitești, care ne-a precizat că ne va trimite în scris din partea conducerii o poziție oficială cu privire la protest.

Amintim că anul trecut o altă societate din Pitești parte a grupului Draxlmaier (Lisa Draxlmaier Autopart) a fost închisă (subiectul pe larg, AICI și AICI).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3