New Profesional Consult 930 x 122

dacia

ANDREI_GEREA_1

EXCLUSIV! MINISTRUL ECONOMIEI VINE LA DACIA!

Ministrul Economiei, deputatul PNL de Pitești Andrei Gerea, are în programul oficial al acestei săptămâni o deplasare la obiective economice importante din Argeș.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Gerea ne-a declarat că în această săptămână va fi prezent în județul nostru. El are programată pentru joi, 6 februarie, o deplasare la uzina „Automobile Dacia” din Mioveni, iar apoi, în aceeași zi, va merge să se întâlnească cu reprezentanţii angajaţilor de la Oltchim şi petrochimia Bradu.

„Avem 3-4 firme puternice interesate de Oltchim, care cred că vor face oferte serioase. Sperăm să reuşim în acest demers legat de Oltchim şi de petrochimia Bradu şi Arpechim”, ne-a spus ministrul Economiei. Precizăm că Andrei Gerea s-a întâlnit astăzi la minister cu administratorul special al Oltchimului, avocatul Gheorghe Piperea, tocmai pentru a discuta despre problemele legate de obţinerea finanţărilor necesare desfăşurării activităţii acestor unităţi economice.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90