930×122 CAPRA 5

Arges

dacia_uzina

EXCLUSIV! Viitorul şef al „Dacia” vine în Argeş!

Lumea bună a Argeşului este aşteptată marţi, 10 decembrie, la un eveniment de excepţie şi foarte important pentru viitorul economic al judeţului şi nu numai.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

La Hotelul Victoria din Piteşti va avea loc o recepţie la care au fost invitaţi mai marii judeţului pentru a marca schimbul de ştafetă de la conducera Uzinei „Dacia” din Mioveni.

De la 1 ianuarie 2014, Nicolas Maure va fi noul director general al „Dacia” şi „Renault” România, înlocuindu-l pe Jérôme Olive, care va deveni director industrial al „Renault” pentru Regiunea Europa. La recepţia de la Victoria vor fi prezenţi atât Nicolas Maure, cât şi Jerome Olive. Este pentru prima dată când Nicolas Maure vine în Argeş în noua sa postură.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Pe lângă funcţia de conducere de la „Dacia”, Maure va prelua şi postul de director industrial al „Renault” pentru regiunea Euromed-Africa. Născut pe 22 aprilie 1960, Nicolas Maure este inginer, absolvent al Ecole Centrale de Paris (ECP) şi titular al unui MBA la Institut Européen d’Administration des Affaires (INSEAD). Între 1985 și 1987 a fost consultant la Boston Consulting Group (BCG). Cariera sa a continuat în domeniul auto, în cadrul Valeo (1988-1993) şi Faurecia (1993-2000).

Și-a început activitatea la „Renault” în anul 2000 ca director cumpărări piese şi accesorii, devenind apoi director plan calitate şi director general al Société de Transmissions Automatiques. Între septembrie 2006 şi august 2008 Nicolas Maure a fost directorul Uzinei Mecanica Dacia. După perioada petrecută în România a devenit vicepreşedinte pentru mecanică al „Renault-Nissan” Purchasing Organization şi director performanţă fabricaţie „Renault”.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3