930 x122 grota rece

dacia

NOUL_DUSTER

A FOST PRODUS DUSTER-UL CU NUMĂRUL 1.000.000. DAR NU LA UZINA DIN MIOVENI!

Grupul auto francez Renault a anunţat că modelul Duster, lansat pe piaţă în 2010, a ajuns la pragul de 1.000.000 de unităţi produse.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Exemplarul cu numărul 1.000.000 nu a fost, însă, fabricat la uzina Dacia din Mioveni, ci la uzina Renault din Curitiba (Brazilia).

Duster este una dintre forţele care stau la baza creşterii internaţionale a grupului Renault şi, totodată, cel mai bine vândut model Renault la nivel mondial. Este disponibil, în prezent, în peste 100 de ţări din întreaga lume, fie sub marca Renault, fie sub marca Dacia. Constructorul auto român Dacia a fost cel care a început să fabrice modelul Duster la uzina din Mioveni în anul 2010, automobilele produse aici fiind destinate a fi vândute în Europa, Turcia şi ţările din Magreb. La aceeaşi uzină au început să fie produse şi Duster sub marca Renault începând din luna iunie 2010, iniţial pentru pieţele din Orientul Mijlociu, Egipt şi alte pieţe africane, iar din 2011 pentru ţările din regiunea Golfului, informează Financiarul.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Modelul Duster este produs în cinci uzine: Mioveni (România), Curitiba (Brazilia), Envigado (Colombia), Moscova (Rusia) şi Chennai (India).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3