930 x122 grota rece

dacia

dacia_uzina

GUVERNUL SALUTĂ PERFORMANȚA UZINEI DACIA

Deputatul PSD de Argeș Mircea Drăghici, în calitatea sa de consilier onorific al premierului Victor Ponta pe probleme care țin de industria auto, remarcă performanța uzinei Dacia Mioveni de a fi produs mașina cu numărul 5.000.000.

Citiți și: Azi, decizie crucială despre pensii

”Pot asigura conducerea Dacia-Renault, a cărei colaborare o apreciez, angajații Dacia și partenerii companiei că Guvernul Ponta a făcut și va face tot ceea ce este legal și financiar posibil pentru a sprijini activitatea celui mai important investitor și exportator al României. Lucrările la autostrada Pitești-Sibiu vor începe în 2015 și se preconizează că vor fi finalizate până în 2019. În acest fel Guvernul sprijină uzina din Mioveni să rămână la un nivel ridicat de competitivitate prin scăderea costului pentru fiecare autoturism care este livrat la export. De asemenea, pe lângă tichetele alocate prin programul Rabla și în cursul acestui an, în acordul de parteneriat cu Uniunea Europeană vor fi prevăzute programe pentru creșterea competitivității. Vreau să felicit conducerea de la Dacia-Renault, angajații uzinei și partenerii companiei pentru faptul că anul trecut Dacia a fost principalul exportator și cel mai mare angajator al României (…) Vreau să felicit uzina Dacia și pentru că este unul dintre cei mai importanți investitori în cercetarea românească.

Aș vrea să reamintesc că miercuri, în urma vizitelor în Argeș făcute de premierul Ponta și ministrul Educației, Remus Pricopie, conducerea Uzinei Dacia a ajuns la un acord cu Grupul Școlar de Construcții de Mașini Colibași pentru înfiinţarea primului consorţiu tehnic şcolar. Prin intermediul acestuia elevii vor face practică în uzină şi vor beneficia şi de sprijinul specialiştilor de la Dacia în formarea lor profesională, urmând ca după absolvire să fie angajați în uzină.”, declară Mircea Drăghici.

Citiți și: Cifrele de la Dacia care spun tot!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3