Donaris 930 x 122

fermieri

agricultura_01130400

IMPOZIT ANULAT PENTRU FERMIERI! AFLĂ CINE SUNT BENEFICIARII!

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență prin care este anulat impozitul pe venitul agricol proporțional cu gradul de calamitate constatat pentru fermierii care au avut de suferit pagube anul trecut de pe urma calamităților naturale.

Citiți și: Video – Ploile fac ravagii în județ

Facilitatea se acordă în cazul în care producția nu era asigurată și a fost calamitată în proporție de peste 30%. Mai mult, fermierilor aflați într-o astfel de situație care au plătit deja impozitul pe venitul agricol le vor fi restituiți banii achitați.

”Vorbim despre o măsură firească de a veni în întâmpinarea problemelor pe care le au fermierii și reprezintă îndeplinirea unei promisiuni pe care le-am făcut-o celor care s-au confruntat cu situații foarte dificile în cursul anului trecut. Este clar că producătorii agricoli au declarat impozitul calculat pe baza normelor de venit într-un context în care au suferit pierderi economice importante cauzate de calamități. În aceste condiții actul normativ este o facilitate care îi va ajuta să recupereze mai repede pagubele și să poată să se dezvolte în continuare.”, precizează Daniel Constantin, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Citiți și: A doua sesiune de cereri pentru tinerii fermieri care vor teren, în derulare

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441