930 x122 grota rece

munca

Indexul locurilor de muncă. Argeșul, în scădere!

Joburile în străinătate, cele din agricultură şi din pază şi protecţie au fost cele mai căutate de candidaţi în luna septembrie, conform datelor de pe platforma OLX.

Citiți și: Anunț important privind plata pensiilor în decembrie!

Astfel, în medie, aproape 13 can­didaţi au aplicat pentru un loc de muncă în străinătate în luna septembrie, în scădere cu circa 14% faţă de luna precedentă.

Pe plan intern, angajatorii din zona Bucureşti – Ilfov au pus la bătaie mai mult de 21.140 de anunţuri de angajare în luna septembrie 2021, în creştere cu circa 62% faţă de aceeaşi lună a anului trecut şi în scădere cu 4% faţă de luna august din 2021.

Citiți și: Important! Aceste perioade vor constitui vechime în muncă!

La mare distanţă de regiunea Bucureşti-Ilfov, în topul judeţelor cu cele mai multe anunţuri de angajare postate de companii au fost Braşov, cu circa 4.452 de anunţuri, Cluj, cu peste 4.150 de anunţuri postate de angajatori, şi Iaşi cu peste 3.000 de anunţuri de angajare postate pe platforma OLX.

Argeșul se află pe locul 9, cu 2.621 de locuri de muncă, în scădere cu 5% față de luna precedentă. Cele mai puține locuri de muncă vacante din țară au fost în Harghita – 98.

Foto descriptiv: Business Magazin

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90