930 x122 grota rece

licitatie

Licitatii adjudecate in Arges

În sistemul electronic naţional de achiziţii publice au fost lansate mai multe licitaţii pentru achiziţia de produse şi servicii de către autorităţi publice din Argeş. Unele dintre aceste proceduri au ajuns la final, fiind anunţate firmele câştigătoare. Este şi cazul unor licitaţii organizate de Ape, Finanţe şi Spitalul Judeţean Argeş.

 

Maşini de transport pentru Ape

Administraţia Bazinală de Apă Argeş Vedea a finalizat procedurile de achiziţie publică a unor maşini speciale de transport marfă. Valoarea contractului încheiat în acest sens este una importantă, de 1,13 milioane de lei. Câştigătoare a licitaţiei a fost desemnată firma Brodmi SRL din Râmnicu Vâlcea.

Nu mai puţin de 12 vehicule de acest tip vor ajunge în parcul auto al Administraţiei Bazinale, urmând să fie folosite pentru transportul a diverse materiale necesare desfăşurării activităţii. Administraţia nu îşi desfăşoară însă activitatea numai în Argeş, ci şi în alte judeţe din sudul ţării.

Medicamente pentru uz sistemic

În judeţul Argeş sunt peste 130 de persoane cu HIV – SIDA care primesc îngrijire de specialitate. Aceste persoane – printre care şi copii – au nevoie de medicamente speciale şi de o alimentaţie specială, motiv pentru care Spitalul Judeţean Argeş a lansat o licitaţie pentru achiziţia de medicamente de uz sistemic.

Valoarea estimată a contractului este de 11,4 milioane de lei, pentru o perioadă de 28 de luni. Valoarea menţionată este fără TVA. Cu aceşti bani vor fi cumpărate antivirale incluse în programul naţional de HIV – SIDA. Fondurile au fost deja virate către Casa de Asigurări de Sănătate Argeş.
 

Cine păzeşte Finanţele

Direcţia Finanţelor Publice este una dintre cele mai importante instituţii din judeţ. Până la urmă, aici se strânge rodul muncii tuturor argeşenilor. Iată astfel numai unul din motivele pentru care este nevoie de pază la clădirea Finanţelor.

Iar Finanţele nu au stat cu mâinile în sân, ci au şi încheiat un contract cu firma SC Sicuro Invest SRL din Bucureşti. Valoarea contractului este de aproape 70.000 lei.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90