930×122 CAPRA 5

cristian gentea

Mall nou în Pitești! Anunț de ultim moment!

Gentea, anunț de ultimă oră despre Mall-ul din Tudor Vladimirescu!

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Primarul municipiului Pitești vine cu vești bune despre proiectul Mall-ului din cartierul Tudor Vladimrescu. Anunțul primarului vizează și construirea unui pasaj rutier și pietonal.

„Încă o veste bună, prin care răspund și numeroaselor întrebări din ultima perioadă!

Citiți și: Pitești/Video: Schimbare la Termo Calor! A fost făcut anunțul

Au fost eliberate autorizațiile pentru obiectivul „Construire pasaj rutier și pietonal peste calea ferată și organizare de șantier”, respectiv „Construire centru comercial P+M+1E parțial și funcțiuni complementare (amenajare și construire zone tehnice, amenajare parcări, amenajarea incintei cu spații verzi și plantare, alei carosabile și pietonale, platforme, împrejmuire, post trafo, amplasare totem și semnale publicitare, organizare de șantier, amenajare accesuri, cabină poartă, copertine cărucioare 1833 locuri de parcare <888 locuri de parcare la sol+945 locuri de parcare la etaj>)”.

Așadar, noul mall din cartierul Tudor Vladimirescu intră în linie dreaptă!

Lucrările vor debuta la data de 1 octombrie 2022.”, anunță Cristian Gentea.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

9 comentarii

  • Geo spune:

    Rușine Domnule Gentea. Prin construcția pasajului pentru acest Mega Mall veți distruge și ultimul petec de verdeață din cartierul Frații Golesti, parcul pt copii. În acest cartier primeza betonul traficul ne sufica pe 6 benzi de circulație. Rușine! V.ati gândit ce faceți cu mașinile care vor coborâ de pe pasarela în bulevardul Repuiblicii. Cum veți reuși sa preluați acest volum . Cum.veti reuși sa întoarceți aceste auto care coboară de pe pasarela și vor sa meargă în Prindu. Gândiți domnule … Ați umplut Pitestiul de beton . Planul de Urbanism.general furat de doua ori. Odată de Altrix și acum.de cei din Târgoviște. O sa vina vreme sa răspundeți. Dvs nu vreți reguli în urbanism, doriți haos. Știți dvs ….. de ce

  • Mirela Olteanu spune:

    Mi-e îmi place ideea !!!
    Dacă faci, de ce faci, dacă nu faci, vai ca nu faci.
    Eu va doresc spor în toate !!!!

  • Citizen spune:

    Încă un posibil parc industrial ras.
    Demolam zone ce puteau fi parcururi industriale si construim mall uri.
    Milionarii in euro isi freacă mâinile de bucurie!
    In occident orice mall din interiorul orașului are parcare supraterana si echivalentul spatiilor verzi.

  • Claudiu spune:

    Unde a ți văzut voi parcuri industriale în orașe ?

  • aaa123 spune:

    @Geo Acum nu ii pune in carca lui Gentea toate astea. Ai uitat ca nu el a fost primar pana acum? Problema cu traficul poate fi rezovata daca tu ,eu si restul ,vom merge pe jos. Ce zici, iti convine?

  • aaa spune:

    Ai ramas cu apucaturi din epoca de aur. Putea fi un posibil parc industrial :)) Putea la fel de bine sa fie si un centru de cercetari spatiale. Dar va fi un mall in care cu siguranta vei merge.

  • Herascu Anton spune:

    Poate că va fi un mall al săracilor

  • Florin spune:

    În mod sigur este necesară o unire mai bună a cartierului Tudor de restul orașului dar nu pot să spun dacă așa sau altfel.
    Dar pot să înțeleg că regimul lui Ceaușescu a calculat un anumit număr de locuințe și de mașini după niște standarde care acum sunt depășite în sensul ca a lăsat prea puțin spațiu verde.
    Pot înțelege că după revoluție orice demers, lege, acțiune care a dus și mai mult la reducerea spațiului verde chiar dacă a respectat aparent legea este cumva criminalã, este cumva purtătoare de parandãrãt și aș putea continua.
    Populația înțelege, depinde de noi cum votăm.

  • Liliana spune:

    De ce trebuie să anunțe primarul despre toate lucrările care se fac in oraș? Nu cumva pentru așa ceva este plătit și el și toți salariații din primărie și de la toate serviciile? Este de toată jena când se lauda că a făcut o trecere de pietoni sau a reparat niște scări la o alee. Poate îi spune cineva că e ridicol. Foștii primari au făcut investiții de amploare și nu s au mai lauddat așa că el. Își face campanie electorală pe banii noștri.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90