Kaia 930 x 120

cci

MARIAN PANTAZI S-A PENSIONAT. CAMERA DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE ARGEŞ ARE UN NOU DIRECTOR GENERAL.

Începutul de an 2014 aduce schimbări în structura de conducere a Camerei de Comerţ şi Industrie Argeş.

Citiți și: FC ARGEȘ ARE UN NOU ANTRENOR

Astfel, în funcţia de director general a fost numit Valentin–Simion Zanfir. Acesta îl înlocuieşte pe Marian Pantazi, care a rămas la CCI doar în poziţia de consultant, după ce s-a pensionat.

De profesie economist, Valentin–Simion Zanfir este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti şi al studiilor de masterat în domeniul managementul afacerilor la Universitatea din Piteşti. Experienţa profesională a noului director e legată direct de mediul financiar–bancar, respectiv de activităţile de consiliere şi consultanţă financiară la Fondul Româno–German şi la Banca Comercială Carpatica Sucursala Piteşti, precum şi de poziţiile de director de sucursală ocupate succesiv la ProCredit Bank România (2005-2010) şi Libra Internet Bank (2010–ianuarie 2014).

„Încrederea îmi este dată de faptul că instituţia Camerei de Comerţ este una de un prestigiu incontestabil, în România şi oriunde în lume, iar expertiza, imaginea şi contactele pe care aceasta le are sunt atuuri extrem de importante. Este de datoria mea şi a echipei pe care o conduc să deservim interesele mediului de afaceri local, ale întreprinzătorilor şi să le oferim servicii de calitate şi susţinere pentru  proiecte, consultanţă și reprezentare. De asemenea, consider că este foarte important să se promoveze în rândul mediului de afaceri local ideea de unitate, care poate aduce o voce mai puternică şi o coeziune mai mare pentru scopul care ne este comun tuturor, acela de creştere, de dezvoltare şi de valorificare a oportunităţilor pe care le oferă piaţa şi realităţile economice”, a spus Zanfir la instalarea sa în funcţie. (Foto: Marian Pantazi)

Kaia 555×222
New Profesional Consult 570×90