New Profesional Consult 930 x 122

alexandru petrescu

MINISTRU ÎN PITEŞTI, ANUNŢ PENTRU FIRME

Ministru în Piteşti, anunţ pentru firme. Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Alexandru Petrescu, se află astăzi în Piteşti. În urmă cu puţin timp, ministrul a prezentat la Consiliul Judeţean Argeş programul „Start Up Nation”, care încurajează  înfiinţarea de noi firme.

Citiți și: S-a pus lacătul pe aceste firme!

Alexandru Petrescu a profitat de ocazie şi a adus în discuţie şi proiectul legii prevenţiei, care stipulează creşterea rolului de mediere şi îndrumare pentru instituţiile cu atribuţii de control în raport cu firmele. Mulţi oameni de afaceri susţin că firmele lor sunt sufocate de controale, care se soldează cu amenzi mari.

De asemenea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a informat că autorităţile lucrează şi la legea lobby-ului şi, respectiv, a parteneriatului public-privat, legi care să stimuleze investiţiile.

Citiți și: Obligație importantă pentru toate firmele!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3