SMART KIDS 930X122

andrei gerea

dacia-sandero-uzina

MINISTRUL ECONOMIEI, AȘTEPTAT LA UZINA DACIA

Peste circa o oră, în jurul orei 9:30, ministrul Economiei, deputatul de Pitești Andrei Gerea, este așteptat să sosească la uzina „Automobile Dacia” din Mioveni.

Citiți și: Argeș. Vizită fulger de la cel mai înalt nivel!

Deplasarea la constructorul de automobile este parte a programului vizitei pe care Andrei Gerea o face astăzi în județele Argeș și Vâlcea. Este pentru prima dată când Gerea ajunge la „Dacia” în calitatea sa de membru al Guvernului. De la „Automobile Dacia” ministrul Economiei va pleca spre platforma industrială Arpechim de la Bradu (de lângă Pitești), acolo unde va ajunge în jurul orei 12. Vizita la Arpechim are loc în contextul în care până la sfârșitul lunii martie sunt așteptate ofertele investitorilor interesați să cumpere la pachet combinatul vâlcean Oltchim și divizia sa petrochimică din Bradu. De la ora 13:15 ministrul Economiei va susține o conferință de presă la sediul din Pitești al USL Argeș.

Din Pitești Andrei Gerea se va deplasa la Râmnicu Vâlcea, iar cu începere de la ora 15 va vizita combinatul Oltchim. (Foto: uzina „Automobile Dacia”)

Citiți și: PRĂBUŞIRE PE PIAŢA AUTOTURISMELOR. SITUAŢIE ALARMANTĂ LA DACIA

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90