Simona si minzina

andrei gerea

MINISTRUL GEREA LASĂ ARGEȘUL CU OCHII-N SOARE

Ministrul Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri, deputatul Andrei Gerea, și-a contramandat vizita pe care ar fi trebuit să o facă astăzi în Argeș.

Citiți și: Oficial: percheziții în Pitești și alte localități din județ! Ce au făcut suspecții

Motivul? „Vă informăm că având în vedere faptul că toți miniștrii Guvernului vor participa vineri la o discuție extrem de importantă pentru România cu delegația Fondului Monetar Internațional, ministrul Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri, deputatul Andrei Gerea, a contramandat vizita în județul Argeș, urmând să fie stabilită o altă dată, pe care o vom aduce la cunoștința dumneavoastră în timp util. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, scrie într-un comunicat de presă transmis de ministru.

Gerea ar fi urmat să viziteze platforma nucleară din Mioveni, Institutul de Cercetări Nucleare și Fabrica de Combustibil Nuclear, și să aibă o întâlnire cu reprezentanți ai mediului de afaceri argeșean.

Citiți și: Acoperișul unei case, 2 anexe și un tractor, scrum în urma unui incendiu

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90