930 x122 grota rece

profi

    MUTARE IMPORTANTĂ LA PROFI

    Mutare importantă la Profi. KKR, un mare fond american cu investiții în real estate, infrastructură sau energie, s-a retras din cursa pentru cumpărarea lanțului de magazine Profi din România, potrivit Ziarului Financiar. Conform sursei citate, în competiție ar mai fi rămas alte trei fonduri de investiții: Mid Europa, Pamplona Capital şi BcPartners, toate din Anglia.

    Citiți și: Tranzacție de 1,3 miliarde de € pe piața de retail

    În luna septembrie a acestui an, Ziarul Financiar anunța scoaterea la vânzare a lanţului de supermarketuri Profi din țara noastră, lanț deţinut de fondul de investiţii polonez Enterprise Investors.

    Sursa citată informa atunci că polonezii de la Profi i-au angajat pe americanii de la Citi să se ocupe de vânzare, iar aceştia aşteaptă până la sfârșitul anului ofertele financiare ferme, astfel încât până în prima parte a anului viitor tranzacţia să fie parafată. Fondul de investiţii polonez Enterprise Investor estimează că va primi pentru Profi 450-500 de milioane de euro, scria Ziarul Finaciar.

    Citiți și: Tranzacție de 1,3 miliarde € pe piața românească! Apare un gigant cu mii de magazine

    Profi se aşteaptă ca în 2016 să ajungă la afaceri de 3,5 miliarde de lei (780 de milioane de euro). (Foto: Profi Trivale – Pitești)

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3