EcoMoto 930×122

banca transilvania

O MARE BANCĂ DISPARE DIN PITEȘTI

O mare bancă dispare din Pitești. Data fuziunii prin care Banca Transilvania absoarbe Bancpost a fost stabilită. Data este 31 decembrie 2018.

Citiți și: Tranzacție bancară uriașă! Cum vor fi afectați clienții

Singura condiție rămasă pentru ca ziua fuziunii în urma căreia Bancpost va dispărea de pe piața bancară, încetându-și existența, este ca Banca Națională a României (BNR) să își dea aprobarea în acest sens.

„Având în vedere dispozițiile articolului 249, litera b) din Legea Societăților, Societatea Absorbantă și Societatea Absorbită și-au exprimat acordul comun ca data la care fuziunea va deveni efectivă din punct de vedere juridic (…) să fie 31 decembrie 2018, sub condiția obținerii aprobării BNR.

Citiți și: Decizia de ultim moment a două bănci gigant! Ce se întâmplă cu clienții

La aceasta dată, Bancpost S.A. își încetează existența, fuziunea având ca efect dizolvarea fără lichidare și transmiterea universală a întregului său patrimoniu către Banca Transilvania S.A., care astfel dobândește drepturile și este ținută de obligațiile Bancpost S.A.”, informează Banca Transilvania.

Bancpost avea filială și în Pitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3