EcoMoto 930×122

afaceri

OFICIALI DE LA MARI COMPANII CHINEZE, ÎN PITEȘTI – VOR INVESTI?

În Pitești, în sala mare a Consiliului Judeţean, oficialităţi şi reprezentanți ai mediului economic şi universitar din Argeș s-au întâlnit astăzi cu o numeroasă delegaţie de oameni de afaceri din China.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Întâlnirea a fost generată de vizitele în Argeș ale ambasadorului Chinei la București, Xu Feihong.

Din delegaţie fac parte trimiși ai unora dintre cele mai mari companii chineze ale momentului, precum ZTE, Huawei, China Civil Engineering Construction Corporation, China General Nuclear Power Corporation și China State Construction Engineering.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Chinezii și-au arătat interesul să investească în proiectele judeţului Argeș, dacă studiile de impact pe care le vor face se vor dovedi profitabile pentru companiile pe care le reprezintă. Conducerea Consiliului Judeţean a prezentat Master Planul de turism pentru zona montană a Argeșului, iar oamenii de afaceri de aici şi-au prezentat proiectele, proiecte care vizează și colaborarea cu chinezii.

Deși în ultima vreme oficialii din Argeș și din China s-au întâlnit de mai multe ori, parafarea unor colaborări concrete între cele două părți întârzie să apară.

Amintim că în februarie anul acesta, la puțin timp după numirea lui în funcție, ambasadorul Chinei în România, Xu Feihong, a făcut o vizită în Argeș. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/steagul-rosu-al-chinei-comuniste-azi-la-loc-de-cinste-pitesti-galerie-foto/.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3