New Profesional Consult 930 x 122

benzinarie

Patronatul cu profit uriaș, angajații cu firimituri! Grevă în benzinăriile MOL

Patronatul cu profit uriaș, angajații cu firimituri! Grevă în benzinăriile MOL

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Sindicatul lucrătorilor din stațiile de benzină MOL România au anunțat astăzi că se pregătește să declanșeze conflictul de muncă în SRL-ul care deține lanțul de benzinării.

Proprietarii stațiilor au oprit acordarea tichetelor de masă în valoare de 15 lei pe zi chiar în timpul negocierii contractului colectiv de muncă. MOL a făcut anul trecut un profit de 350 de milioane de lei, în creștere cu 70 de milioane față de 2020, în acest an prețul carburanților a explodat, iar benzinarii se așteaptă la profituri excepționale.

Citiți și: Se scumpesc carburanții de la 1 ianuarie! Cât vor scoate românii din buzunare

Sindicatul Energetica anunță chiar posibila blocare a alimentării cu combustibil în stațiile MOL.

Practic, MOL se zgârcește la 240.000 de euro pentru toți angajații, dar face profituri de 350 de milioane de lei!

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Mol Petroleum spune:

    Angajații nemulțumiți să se mute la stat unde salariul este mai mare și mai multe sporuri, nu există noțiunea de faliment, restructurare foarte rar se întâmplă, sindicatul este mai puternic.
    Angajații din stații nu sunt ai Mol-ului. Mol are doar 250 salariați la depozite și birouri. Angajații și sindicatul cer o creștere cu 10% a salariului și păstrarea condițiilor din vechiului CCM (adică un efort de aproape 1.000 € /an/salariat). Mol oferă doar 7% creștere de salariu și elimină bonurile de masă, micșorarea sporului de ore suplimentare de la 100% la 75%.
    O știre nedocumentată, marca epitesti.ro

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3