Donaris 930 x 122

consum

PREȚURILE AU INTRAT LA APĂ! MINIM RECORD

Rata anuală a inflației înregistrează un nou minim record pentru România. Cel puțin așa arată datele oficiale. Prețurile au luat-o razna, de această dată, însă, într-un sens cât se poate de pozitiv, mai ales ținând cont de faptul că ani la rând românii au avut parte numai de scumpiri.

Citiți și: Dezastru la stațiile peco! Șoferii, șoc total!

Potrivit Direcției de Statistică Argeș, în martie 2016 prețurile de consum au fost în medie cu 3% mai mici decât în martie 2015.

Comparativ cu februarie 2016, în martie anul acesta cel mai mult s-au ieftinit prețurile la ouă (minus 7,11%). Printre altele, s-au mai ieftinit carnea de porc, vită și pasăre, untul, brânza de oaie, fasolea și fructele proaspete. La polul opus, cu 19,84%, cel mai mult s-au scumpit serviciile poștale. Conform statisticienilor argeșeni, s-au mai scumpit, printre altele, și prețurile la cartofi, pâine, făină, ulei comestibil, citrice și alte fructe meridionale.

Citiți și: Cum ne putem proteja de inflație?

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90