Donaris 930 x 122

profi

    PROFI, SCHIMBARE RADICALĂ

    Profi, schimbare radicală. Rețeaua de magazine Profi a fost cumpărată de fondul de investiții britanic Mid Europa Partners (din Anglia), anunță wall-street.ro. Mid Europa Partners deține și reţeaua privată de sănătate Regina Maria, pe care a preluat-o în anul 2015.

    Citiți și: Tranzacție de 1,3 miliarde de € pe piața de retail

    Potrivit sursei citate, tranzacția urmează să fie supusă aprobărilor antitrust și se va finaliza în primul trimestru al anului 2017. Valoarea tranzacției s-ar ridica la 533.000.000 de euro.

    Lanţul de supermarketuri Profi din țara noastră (cu magazine inclusiv în Pitești) era deţinut de fondul de investiţii polonez Enterprise Investors. În urmă cu câteva luni, polonezi au scos afacerea la vânzare. Mai mulți investitori s-au arătat interesați să cumpere. În cele din urmă, câștigător este fondul de investiții britanic Mid Europa Partners.

    Citiți și: Tranzacție de 1,3 miliarde € pe piața românească! Apare un gigant cu mii de magazine

    Rămâne de văzut ce schimbări va face noul proprietar în oferta de produse și de prețuri din magazinele Profi. (Foto: Profi Ceair – Pitești)

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3