New Profesional Consult 930 x 122

    arpechim_ansamblu

    Raportul privind Oltchim, gata până pe 12 martie

    Redactarea raportului privind situația de la Oltchim se apropie de finalizare. Administratorii judiciari ai combinatului vâlcean vor încheia de întocmit raportul până pe 12 martie.

    Amintim că, zilele trecute, ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a citat o concluzie din raportul preliminar. Vosganian a precizat că achiziționarea în 2010 de către Oltchim a rafinăriei Arpechim Pitești a reprezentat una dintre principalele cauze ale insolvenței în care se află astăzi combinatul din Râmnicu-Vâlcea. Potrivit ministrului, în perioada 2010-2012, Oltchim a investit 106 milioane de euro în rafinărie, fără ca aceasta să fi produs ceva.

    Astăzi, Ministerul Economiei va trimite către Comisia Europeană un alt raport, pentru ca forul european să stabilească exact dacă Oltchim a beneficiat sau nu în ultimii ani de ajutor de la stat.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3