New Profesional Consult 930 x 122

Arges

SALARIILE ARGEŞENILOR, IAR SUB MEDIA NAŢIONALĂ

Statisticienii argeşeni au dat publicităţii un nou raport privind câştigurile salariale din judeţul Argeş, cele aferente lunii august.

Citiți și: Exclusiv/Argeș. O mașină a căzut într-un râu!

Astfel, câştigul salarial mediu brut realizat în judeţul nostru a fost de 2.403 de lei, în scădere cu 263 de lei (-9,9%) faţă de nivelul realizărilor salariale din luna iulie 2015. Comparativ însă cu realizările salariale înregistrate în luna corespunzătoare a anului precedent, salariul mediu brut la nivelul judeţului a fost pozitivă, creşterea fiind de 5,1%.

Câştigul salarial mediu net realizat în luna august a.c. a fost de 1.728 de lei, cu 195 de lei mai mic (-10,1%) comparativ cu realizările salariale din luna iulie 2015. Faţă de luna corespunzătoare din anul 2015, câştigul salarial mediu net a fost mai mare cu 77 de lei (+4,7%) urmare a câştigurilor mai mari înregistrate în toate sectoarele de activitate.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Câştigul salarial realizat în judeţul Argeş în luna august a fost mai mic comparativ cu realizările medii la nivel naţional atât în valoare brută (-4,5%), cât şi în valoare netă (-4,7%).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3