Donaris 930 x 122

muncă la negru

SCANDALOS! OARJA: RECORD NEGRU PE ȘANTIERUL FABRICII YILDIZ ENTEGRE

Scandalos! Oarja: Record negru pe șantierul fabricii Yildiz Entegre. Cu puțin timp în urmă, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Argeș a dat publicității raportul despre activitatea de control desfășurată de instituție în luna august 2017.

Citiți și: Fabrică mare din Argeș angajează

Potrivit sursei citate, vizat a fost și șantierul viitoarei fabrici turcești Yildiz Entegre (fabrică de panouri stratificate din deşeuri din lemn) care se construiește în comuna Oarja.

Inspectorii de la ITM au descoperit pe șantier nu mai puțin de 28 de persoane care lucrau „la negru”, fără forme legale de muncă, un adevărat record! Cele 28 de persoane lucrau pentru o firmă, ARU MFG, cu sediul în localitatea Malu Spart (din județul Giurgiu), care construiește pentru turci o hală de depozitare.

Citiți și: S-a dat alarma la un depozit de lângă Pitești!

Au fost sesizate organele de cercetare penală.

Amintim că investiţia turcilor se ridică la 150.000.000 de euro şi va genera în jur de 450 de noi locuri de muncă. Fabrica se va întinde pe o suprafață de peste 40 de hectare, iar hala principală va avea 78.800 de mp. Lucrările pentru construirea fabricii ar urma să se încheie la sfârșitul acestui an.

Compania turcească este unul dintre cei mai mari producători mondiali de plăci stratificate din lemn. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90