930X122 MAIA

agricultura

VICTOR PONTA ÎL LAUDĂ PE VICEPREMIERUL ARGEȘEAN: „EVALUĂRILE LUI DANIEL CONSTANTIN S-AU ADEVERIT”

La începutul ședinței de Guvern de astăzi prim-ministrul Victor Ponta a lăudat prestația vicepremierului Daniel Constantin, ministru al Agriculturii. Acesta din urmă a reușit să determine o creștere importantă a absorbției fondurilor europene, astfel încât producția agricolă a fost anul trecut una foarte bună.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

„Pentru 2013 previziunile domnului ministru Daniel Constantin referitoare la agricultură s-au adeverit: pentru prima dată după 20 de ani avem un excedent al exporturilor în domeniul agriculturii. 324 de milioane de euro în plus, faţă de 745 de milioane în minus în 2012, deci un plus de un miliard de euro numai din agricultură”, a spus Ponta. Șeful Guvernului a adăugat că în primele luni ale lui 2014 investiţiile străine au crescut cu 8% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2013, producţia industrială cu 10%, iar exportul și consumul cu 6%.

Amintim că Daniel Constantin, deputat PC de Argeș, este născut în Pitești. (Foto: Agerpres)

Citiți și: Anunț important despre prețurile alimentelor!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3