New Profesional Consult 930 x 122

campulung

holcim

VINDE HOLCIM FABRICA DE CIMENT DIN CÂMPULUNG MUSCEL?

Producătorii de ciment Lafarge şi Holcim au anunţat astăzi că activele propuse spre vânzare, pentru a obţine aprobarea autorităţilor de reglementare în vederea fuziunii lor, reprezintă aproximativ 10% din vânzările globale ale entităţii combinate. Cele două companii vor căuta cumpărători şi pentru operaţiunile lor din România.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

Holcim a intrat în țara noastră în 1997 şi în prezent deţine două fabrici de ciment în Câmpulung Muscel şi Aleşd, o staţie de măcinare în Turda, 19 staţii ecologice de betoane, cinci staţii de agregate şi un terminal de ciment în Bucureşti. Compania are aproximativ 1.100 de angajaţi.

În luna mai a acestui an Holcim a anunţat o tranzacţie plătită în întregime în acţiuni prin care va achiziţiona Lafarge, creându-se, astfel, cel mai mare producător mondial de ciment, cu vânzări combinate de aproximativ 32 de miliarde de euro (44 de miliarde de dolari).

Citiți și: Argeș. Un Citroen a luat foc: Intervenție de urgență!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90