930×122 CAPRA 5

islamic

TOCĂNIȚĂ ȘI GLOANȚE. DESPRE FUNDAMENTALISMUL ISLAMIC DIN OCCIDENT

Cum se comportă fundamentalistul islamic din Occident?

Îl primești în casa ta. Îl servești, amabil, cu o ciorbă de perișoare și cu o tocăniță. După ce mănâncă, scobindu-se printre dinți cu un glonț de Kalașnikov, mustăcește a supărare: ciorba e prea acră, perișoarele prea tari, tocănița nu bine gătită. Apoi se uită pe pereți. Vede tabloul cu o femeie frumoasă, cu decolteu, și îți zice că e pornografie. Și-ți spune, scrâșnind din măsele, să-l dai jos. Nu-i plac nici cărțile tale de pe noptieră: sunt blasfemice. Deja urlă la tine: voi veni aici cu cărțile mele, cu dumnezeul meu, pentru că dumnezeul meu este adevăratul Dumnezeu! Da, la tine în casă!

Apoi cuvintele nu-i mai sunt de ajuns. Scoate Kalașnikovul.

Occidentul a primit de-a lungul anilor, cu toleranță, pe ideea atât de merituoasă a multiculturalismului, a diversității, milioane și milioane de islamici. Unii dintre ei, nu știu cât de mulți, nu știu cât de puțini, și-au tratat și își tratează gazda cu obrăznicie. Vor să-i impună la ea acasă, fie insidios, fie brutal, modul lor de a înțelege viața. Aiasta nu se poate!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90