Donaris 930 x 122

islamic

TOCĂNIȚĂ ȘI GLOANȚE. DESPRE FUNDAMENTALISMUL ISLAMIC DIN OCCIDENT

Cum se comportă fundamentalistul islamic din Occident?

Îl primești în casa ta. Îl servești, amabil, cu o ciorbă de perișoare și cu o tocăniță. După ce mănâncă, scobindu-se printre dinți cu un glonț de Kalașnikov, mustăcește a supărare: ciorba e prea acră, perișoarele prea tari, tocănița nu bine gătită. Apoi se uită pe pereți. Vede tabloul cu o femeie frumoasă, cu decolteu, și îți zice că e pornografie. Și-ți spune, scrâșnind din măsele, să-l dai jos. Nu-i plac nici cărțile tale de pe noptieră: sunt blasfemice. Deja urlă la tine: voi veni aici cu cărțile mele, cu dumnezeul meu, pentru că dumnezeul meu este adevăratul Dumnezeu! Da, la tine în casă!

Apoi cuvintele nu-i mai sunt de ajuns. Scoate Kalașnikovul.

Occidentul a primit de-a lungul anilor, cu toleranță, pe ideea atât de merituoasă a multiculturalismului, a diversității, milioane și milioane de islamici. Unii dintre ei, nu știu cât de mulți, nu știu cât de puțini, și-au tratat și își tratează gazda cu obrăznicie. Vor să-i impună la ea acasă, fie insidios, fie brutal, modul lor de a înțelege viața. Aiasta nu se poate!

Nisan 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066