Donaris 930 x 122

cum și când să intervii

EDUCAȚIE MEDICALĂ PENTRU ELEVII DIN MIOVENI

Educație medicală pentru elevii din Mioveni. În baza unui proiect încheiat între Primăria Mioveni și Serviciul Județean de Ambulanță Argeș – Substația Mioveni, elevii care studiază la unitățile de învățământ din oraș vor învăța cum să acorde primul ajutor.

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

Astfel, astăzi, în sala de sport a Liceului Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni, a avut loc o prezentare la care peste 200 de elevi au fost instruiţi cum să procedeze în situaţii la limită şi cum să salveze vieţi.

Aceștia au asistat cu interes la manevrele efectuate de către cei doi asistenți medicali, Emil Pravăț și Daniel Dobre, după care au încercat, rând pe rând, să exerseze tehnicile de resuscitare pe manechine din plastic.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Proiectul educațional ”Cum și când să intervii” va continua în perioada următoare la toate unitățile de învățământ din Mioveni.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90