NOR CURIER 930X122

bacalaureat

ELEV DE LA UN LICEU DIN ARGEȘ, ELIMINAT

Elev de la un liceu din Argeș, eliminat. ”În urma desfășurării probelor de evaluare a competențelor în limba română, digitale și într-o limbă de circulație internațională din cadrul examenului național de bacalaureat 2018-2019, vă transmitem rezultatele și datele statistice aferente județului Argeș.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

La proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A) s-au înscris 3.901 elevi, dintre care s-au prezentat pentru susținerea probei 3.859 (click pe imagine pentru detalii):

La proba de evaluare a competențelor digitale (proba D) s-au înscris 3.759 de elevi, dintre care 49 nu s-au prezentat, iar 1 a fost eliminat conform metodologiei (n.r. – la Liceul cu Program Sportiv din Câmpulung Muscel un elev a fost prins cu un telefon asupra lui) (click pe imagine pentru detalii):

Citiți și: Elev anchetat pentru fapte incredibile! Acuzații foarte grave

La proba de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională (proba C) s-au înscris 3.617 elevi, dintre care s-au prezentat 3.557 (click pe imagine pentru detalii):

Luni, 1 iulie 2019, se va desfășura prima probă scrisă din cadrul examenului național de bacalaureat, la limba și literatura română – Ea)”, informează Inspectoratul Școlar Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90