930X122 MAIA

bacalaureat

ELEV DE LA UN LICEU DIN ARGEȘ, ELIMINAT

Elev de la un liceu din Argeș, eliminat. ”În urma desfășurării probelor de evaluare a competențelor în limba română, digitale și într-o limbă de circulație internațională din cadrul examenului național de bacalaureat 2018-2019, vă transmitem rezultatele și datele statistice aferente județului Argeș.

Citiți și: BAC 2024, sesiunea de toamnă: Elev eliminat la un colegiu din Pitești

La proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A) s-au înscris 3.901 elevi, dintre care s-au prezentat pentru susținerea probei 3.859 (click pe imagine pentru detalii):

La proba de evaluare a competențelor digitale (proba D) s-au înscris 3.759 de elevi, dintre care 49 nu s-au prezentat, iar 1 a fost eliminat conform metodologiei (n.r. – la Liceul cu Program Sportiv din Câmpulung Muscel un elev a fost prins cu un telefon asupra lui) (click pe imagine pentru detalii):

Citiți și: A adus aurul la Pitești! Rezultate uriașe pentru un elev de la școala Traian

La proba de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională (proba C) s-au înscris 3.617 elevi, dintre care s-au prezentat 3.557 (click pe imagine pentru detalii):

Luni, 1 iulie 2019, se va desfășura prima probă scrisă din cadrul examenului național de bacalaureat, la limba și literatura română – Ea)”, informează Inspectoratul Școlar Argeș.

PIZZERIA SAPORI 555 222
eurial 570×90