EcoMoto 930×122

droguri

ELEV DE ȘCOALĂ, CU DROGURI LA ZILELE PITEȘTIULUI

Elev de școală, cu droguri la Zilele Piteștiului. Jandarmii argeșeni au depistat aseară, în mulțimea de oameni veniți în Piața Primăriei la concertele organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Pitești, doi tineri care aveau ”un comportament suspect”, conform Jandarmeriei. În tot acest timp, în Piața Primăriei susținea un concert cântăreața Feli (foto).

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Potrivit Jandarmeriei Argeș, unul dintre cei doi tineri ar fi avut asupra lui droguri. Este vorba despre un elev al unei școli gimnaziale din Pitești. Sursa citată nu precizează ce droguri avea minorul asupra lui și nici școala la care învață.

”Au fost sesizaţi lucrătorii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, cărora le-au fost predate substanţele în cauză.

Citiți și: Pitești: Transformarea mult așteptată! S-a anunțat când va fi gata

Persoanelor depistate li s-au întocmit documentele de constatare privind săvârşirea faptei de efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.”, se rezumă să precizeze Jandarmeria argeșeană.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90