SPALATORIE MURAY  930×122

andreea atanasescu

ELEVĂ DE LA „BRĂTIANU”, PARTENER ÎNTR-UN PROIECT AL POLIȚIEI

Elevă de la „Brătianu”, partener într-un proiect al Poliției. În perioada 15-19 octombrie 2018, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș desfăşoară, pentru a doua oară în acest an, „Săptămâna prevenirii criminalităţii”.

Citiți și: Poliția a „rupt!” Sute de amenzi = 75 000 de lei, zeci de permise „luate” și taloane retrase

Cu acest prilej, la sediul din Pitești al Inspectoratului a avut loc astăzi o conferinţă de presă.

Au participat reprezentanţi ai Organizaţiei Salvaţi Copiii, ai Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane, ai Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţie Socială, ai Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională și ai Centrului Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog.

Citiți și: Poliţia va putea intra în casele oamenilor fără mandat, ca să caute o persoană dispărută

Participanții au discutat în legătură cu temele care vor fi derulate pe parcursul ,,Săptămânii prevenirii criminalităţii” şi despre diverse măsuri de autoprotecţie.

Prezentă la conferinţa de presă a fost şi Andreea Atanasescu, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional ,,I. C. Brătianu” din Pitești. Andreea este partener în acest proiect, urmând să prezinte metode pentru a fi în siguranţă în mediul online, dar şi pentru a îmbina timpul petrecut online cu învăţatul.

Începând de astăzi şi până vineri, 19 octombrie, poliţiştii Compartimentului de Prevenire a Criminalităţii Argeş vor organiza activităţi informativ-preventive cu privire la necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecţie și referitoare la consecinţele săvârşirii de infracţiuni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90