930 x122 grota rece

Adina Petrian

ELEVĂ DIN PITEȘTI, POLIȚISTĂ PENTRU O ZI

Elevă din Pitești, polițistă pentru o zi. ,,Bună seara! Cu stimă, cu respect și cu emoție, îndrăznesc să vă salut! Vă admir, atât pe dumneavoastră, cât și meseria pe care o prestați!”, și-a început Adina Petrian, o tânără de 16 ani, mesajul pe care l-a postat pe pagina de socializare a Ministerului Afacerilor Interne.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Elevă a Liceului Teoretic ”Ion Barbu” din Pitești, dornică să urmeze o carieră în Poliția Română, Adina a scris cu emoție despre cât de mult apreciază meseria de polițist și despre cum, în inima și mintea ei, cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi la aniversarea zilei sale de naștere este să poată fi ,,polițist pentru o zi”.

Mesajul elevei nu a fost trecut cu vederea. Astăzi, 28 noiembrie 2018, zi în care împlinește 17 ani, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș i-a făcut o adevărată surpriză.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

”Alături de sora ei și de cea mai bună prietenă, dar și cu complicitatea părinților și a cadrelor didactice, noi, cei pe care îi apreciază, i-am urat la mulți ani!

Am fost la ea la școală și i-am facut o surpriză. Am invitat-o alături de noi, în stradă, să înțeleagă mai bine ce presupune această meserie. A fost felicitată de conducerea Inspectoratului și a petrecut ore bune în compania polițiștilor Serviciului Criminalistic, care i-au arătat că până la urmă nu există infracțiunea perfectă.

Îi urăm Adinei spor la învățat și succes la examenele de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne!”, ne transmite Biroul de presă al Poliției Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90