Donaris 930 x 122

elevi

Elevi cercetaţi pentru trafic şi consum de droguri de risc!

Elevi cercetaţi pentru trafic şi consum de droguri de risc!

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

13 inculpaţi, inclusiv elevi, sunt cercetaţi într-un dosar de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept, informează G4Media.ro.

Conform unor comunicate transmise de DIICOT şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, în acest dosar au fost efectuate 9 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Prahova.

Citiți și: Atenție! Amenzi pentru elevi!

„În cauză s-a reţinut că, începând cu anul 2022 şi până în prezent, 13 inculpaţi, parte dintre ei elevi, au deţinut, pentru consum propriu şi au comercializat consumatorilor din judeţul Prahova, preponderent liceeni, droguri de risc (canabis).

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate în cauză au fost descoperite şi ridicate mai multe grindere şi un cântar electronic de precizie, toate purtătoare de urme de materie vegetală, precum şi o cantitate de canabis”, arată sursele citate.

Detalii, AICI .

Foto descriptiv: Mediafax

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3