NOR CURIER 930X122

acțiune antidrog

Elevi de la „Brătianu”, „Odobescu”, „Barbu” ori ”Sportiv” au spus: „Fără droguri, alcool sau tutun!”

Sute de elevi de la „Brătianu”, „Odobescu”, „Barbu” ori ”Sportiv” au spus: „Fără droguri, alcool sau tutun!”

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

În perioada 04 – 06 octombrie a.c., specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Argeș au desfășurat activități de prevenire a consumului de droguri.

Acțiunea fost în cadrul ,,Campaniei pentru prevenirea și combaterea consumului de alcool, tutun, droguri și alte substanțe nocive, în rândul tinerilor și studenților”.

Citiți și: Atenție! Amenzi pentru elevi!

Totodată și a proiectului ,,Pregătiți pentru Viață”.

Proiectele au fost implementate în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților Pitești.

În astfel de activități ale campaniei antidrog au fost implicați 680 de elevi.

Citește și: Pitești. Ce se întâmplă în zilele următoare la Centrul Cultural

Copiii de la C.N. ,,I.C. Brătianu”, Colegiul ,,Al. Odobescu”, Liceul ,,Ion Barbu” și Liceul Sportiv din Pitești au primit informații despre riscurile, efectele și consecințele consumului de droguri.

Totodată, în cadrul proiectului ,,Pregătiți pentru Viață”, specialiștii CPECA au fost prezenți în localitatea Bughea de Sus din județul Argeș.

Aceștia au derulat activități de prevenire a consumului de droguri, pentru aproximativ 120 de tineri identificați din sistemul de protecție al DGASPC din Județul Argeș.

Aceste acțiuni preventive vor continua și în perioada următoare, în vederea îndeplinirii obiectivelor propuse în Planul local de acțiune în domeniul drogurilor la nivelul Județului Argeș 2022-2026.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Stiutor de treburi spune:

    Liceul Bratianu (considerat in mediile populare drept ‘liceu de fițe’) este o piata tintita de multi distribuitori de droguri prin prisma faptului ca buna parte din elevi provin din familii cu venituri peste medie, daca nu chiar de varf.
    Profesorii Bratianului nu se lasa mai prejos:
    In curtea liceului (zis ‘monument istoric’) se parcheaza masini.

  • Adi spune:

    Și unde ați dori dvs sa parcheze cadrele didactice, dacă acolo dânșii și dânsele prestează munca de 8 9 ore pe zi, de luni pana Vineri? Dumneavoastră nu mergeți cu mașina la munca sau o parcați la 1 2 km de locul de munca?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3