930×122 CAPRA 5

colibasi

ELEVI DE LA „ZINCA GOLESCU” AU COLINDAT LA PENITENCIAR

Elevi ai Colegiului Naţional „Zinca Golescu” din Piteşti şi ai Liceului Teoretic „Ion Mihalache” din Topoloveni au colindat ieri 30 de persoane private de libertate din Penitenciarul Colibaşi şi Penitenciarul Spital Colibaşi.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Colindul a avut loc în biserica Penitenciarului şi a făcut parte din calendarul tematic al activităţilor de educaţie şi asistenţă psihosocială și din programul de Crăciun ale unității de detenție.

„Având în vedere faptul că în această perioadă lipsa familiei este acut resimţită de către persoanele aflate în executarea unei pedepse privative de libertate, organizarea acestor activităţi are ca scop aducerea în rândul deţinuţilor a sentimentului de bucurie şi a atmosferei calde create de tradiţiile de sărbători. Participarea deţinuţilor la astfel de activităţi contribuie la reintegrarea socială după executarea pedepselor privative de libertate.”, susține conducerea Penitenciarului Colibași.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3