Donaris 930 x 122

elevi

ELEVI ÎNVĂȚAȚI DE JANDARMI CUM SĂ PREVINĂ SITUAȚIILE DE RISC

În această săptămână, jandarmii argeșeni au continuat seria activităților cu caracter preventiv. De această dată, oamenii legii au ajuns la Liceul Tehnologic Dacia din Pitești și la Școala Gimnazială Micești.

Citiți și: Argeș: Au plecat din carantină ca să bage la pariuri

Având în vedere că în ultima perioadă au fost înregistrate mai multe evenimente nedorite, jandarmii au mers la Liceul Tehnologic Dacia, unde au purtat discuții cu cei tineri și au avut ocazia să le prezinte acestora consecințele faptelor antisociale.

„Aceste acțiuni au fost bine primite, atât de corpul profesoral, cât și de elevi, care ne-au invitat să revenim în unitatea lor de învățământ.

Citiți și: Elevii s-ar putea testa acasă pentru COVID

Având în vedere perioada prin care trecem cu toții, jandarmii le-au transmis elevilor comportamentul și atitudinea pe care trebuie să o adopte pentru a preveni situațiile de risc, și le-au prezentat regulile de bază în ceea ce privește măsurile de prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARS-CoV2”, precizează IJJ Argeș.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441