930 x122 grota rece

consiliu

ELEVII ARGEŞENI AU IEŞIT ÎN STRADĂ

Mai mulţi membri ai Consiliului Judeţean al Elevilor din Argeş, precum şi elevi de la câteva licee din judeţ au organizat astăzi o acţiune pe Strada Mare din Piteşti, mărşăluind de la Primărie către Piaţa „Vasile Milea”.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Elevii au purtat un banner cu însemnele Consiliului. „Consiliul există din anul 2007, dar nu a fost atât de bine cunoscut. Noi vrem ca prin această acţiune să îl popularizăm. Am împărţit pliante oamenilor și am vorbit despre Consiliu şi despre elevi.”, ne-a declarat Roxana Voica (18 ani), elevă la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” din Pitești, care este preşedinta Consiliului Județean al Elevilor (foto 1).

În Consiliu sunt 42 de membri, câte un reprezentant pentru fiecare liceu din judeţul nostru. Este pentru a doua oară când a fost organizată o paradă de promovare a acestei structuri.

Citiți și: Atenție! Amenzi pentru elevi!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90