NOR CURIER 930X122

isj argeș

Elevii de 10 ai Argeșului, premii de mii de lei

Astăzi, 10.11.2022, a avut loc la Inspectoratul Școlar Județean Argeș festivitatea de premiere a absolvenților care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la examenul național de bacalaureat, sesiunea 2022.

Citiți și: Argeș. Bravo lor! Note de 10 la simularea pentru BAC 2024!

Aceste momente solemne au fost împărtășite deopotrivă de către elevii argeșeni merituoși, părinții acestora, de către Inspector Școlar General Dumitru Tudosoiu și Inspector Școlar General Adjunct Cristinel Crețu.

Citiți și: Argeș. Cele mai bune și cele mai slabe școli din județ. Lista completă!

De asemenea, la eveniment a participat și primarul municipiului Pitești – Cristian Gentea.

În acest context, județul Argeș a fost reprezentat cu mare cinste de către 17 absolvenți ai clasei a VIII-a, actualmente elevi în prestigioase colegii, precum și de către 2 elevi absolvenți ai clasei a XII-a, în prezent studenți la universități de renume.

Stimulentele financiare acordate fiecărui elev, de către Ministerul Educației, au fost în valoare de 2.000 de lei pentru absolvenții învăţământului gimnazial care au obținut media 10 la Evaluarea Națională, respectiv de 5.000 de lei pentru elevii învăţământului liceal, care au obținut media 10 la examenul naţional de bacalaureat.

„Îi felicităm și pe această cale pe remarcabilii elevi ai învățământului argeșean, ale căror eforturi și performanțe nu au rămas fără răsplată. Ne mândrim cu ei și le dorim cel puțin același succes în parcursul școlar și profesional viitor.

Per aspera ad astra! (Pe căi anevoioase la stele), este mesajul transmis de inspectorul școlar general – Dumitru Tudosoiu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Hiu Ion-Valeriu spune:

    Când vor fi premiați și elevii care au obținut premii la Olimpiadele școlare Naționale?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90