New Profesional Consult 930 x 122

elevi de 10

Elevii de 10 ai județului Argeș au fost premiați, astăzi, la Colegiul Național „Ion C. Brătianu”

Într-o ceremonie care a avut loc astăzi, în sala amfiteatru a Colegiului Național „I.C.Brătianu”, din Pitești, elevii de 10 ai județului Argeș au fost premiați.

Citiți și: Pitești. Povestea din spatele cortinei: 2 polițiști locali și o femeie care dorea să moară

Este vorba despre elevii care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională, respectiv examenul de Bacalaureat.

La nivelul județului Argeș s-au înregistrat 4 medii de 10 la examenul de Bacalaureat, după cum urmează: 2 medii la Colegiul Național „I.C.Brătianu”, Pitești, 1 medie la Liceul de Artă „Dinu Lipatti”, Pitești și 1 medie la Colegiul Național „Dinicu Golescu”, Câmpulung.

Citiți și: CUPLURI PREMIATE ÎN PITEȘTI

Elevii de 10 la Evaluarea Națională au fost 2 de la Școala Gimnazială „Mircea cel Bătrân”, Pitești, 1 de la Școala Gimnazială „Ion Pillat”, Pitești, 1 de la Școala Gimnazială „Alexandru Davila”, Pitești, 1 de La Colegiul Național „Zinca Golescu”, Pitești, 1 de la Școala Gimnazială „Basarab I”, Curtea de Argeș.

Recompensa financiară acordată de Ministerul Educației prin reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Argeș a fost de 1000 lei pentru elevii cu media 10 la Evaluarea Națională și 3000 lei pentru cei cu nota maximă la Bacalaureat.

Mesajul Inspectorului General al județului Argeș, Alina Manea (foto) pentru elevii de 10:

„Pentru copii, dragostea înseamnă timp.

Trăim într-o societate în continuă mișcare și agitație, dar ne-am făcut timp și astăzi, când le-am mulțumit elevilor noștri care au obținut media 10 (zece) la examenele naționale din acest an (bacalaureat, respectiv evaluare națională). (…)

Facem o reverență în fața acestor copii, în fala dascălilor lor, care au avut încredere că, după multă muncă, rezultatele nu întârzie să apară, familiilor lor, care i-au susținut necondiționat.

Felicitări tuturor și nu vrem decât să avem copii pregătiți pentru competiția numită VIAȚĂ.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA