New Profesional Consult 930 x 122

bradu

ELEVII DIN BRADU AU INTRAT ÎN POSESIA TABLETELOR ELECTRONICE. PRIMARUL DĂNUȚ STROE: ȘI ABONAMENTELE VOR FI SUPORTATE DE NOI, TIMP DE 2 ANI

În contextul epidemiei de coronavirus, date fiind măsurile de distanțare socială și decizia autorităților de a menține școlile închise, cu desfășurarea cursurilor online, primarul comunei Bradu, Dănuț Stroe,  a inițiat luna trecută un proiect de sprijinire a elevilor din ciclul primar și gimnazial.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Prin proiectul care a și fost adoptat au fost alocați bani școlilor din comuna Bradu în vederea achiziționării de tablete cu serviciul de internet inclus pentru elevii claselor I – VIII.

Dănuț Stroe: „Le vor fi utile chiar și după încetarea pandemiei”

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Device-urile au ajuns recent la Primăria Bradu, care le-a distribuit școlilor, de unde au ajuns la cei 201 elevi din localitate.

” Tabletele vor servi ca instrument didactic, putând fi folosite atât în această perioadă, cât și după redeschiderea școlilor. Având în vedere că în curând se va introduce catalogul electronic, ele le vor fi utile chiar și după încetarea pandemiei. Mai mult, copiii se vor folosi de ele și în vacanțe și cred că au de câștigat. Și cheltuiala cu abonamentele va fi suportată tot e noi, lună de lună, timp de doi ani de zile”, a declarat, pentru ePitești.ro, primarul comunei Bradu, Dănuț Stroe (foto).

 

.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3