930 x122 grota rece

burse școlare

Elevii din Mioveni vor primi bani

Elevii din Mioveni vor primi bani

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

Vasile Costescu, Constantin Stroe, Șerban Valeca, Constantin Nicolescu. Toate aceste nume care astăzi sunt pomenite la slujbele comemorative vor rămâne mult timp în memoria colectivă.

În chenar negru

Un primar al Miovenilor, un director al Uzinei Dacia, un cercetător de calibru ajuns senator și ministru, un președinte al Consiliului Județean. Astăzi scriși cu chenar negru.

Citiți și: Percheziții! Tinere traficate în apartamente din Pitești și Mioveni

Citiți și: Luminile și umbrele lui Constantin Nicolescu

Oameni care într-un fel sau altul, la vremea lor, au influențat în bine destinul orașului constructorilor de mașini. Dar și-au pus amprenta asupra întregului județ, precum în cazul regretaților Constantin Stroe și Constantin Nicolescu.

Semn de cinstire

Primarul Mioveniului a avut o relație deosebită cu fiecare dintre cei patru. Pe lângă faptul că a colaborat perfect cu toți, din punct de vedere instituțional, Ion Georgescu s-a bucurat de prietenia lor. În semn de cinstire a memoriei celor patru, edilul-șef va propune în Consiliul local instituirea unor burse școlare. Acestea vor purta cele patru nume!

Cuantum consistent!

Profund afectat de moartea lui Constantin Nicolescu, primarul Ion Georgescu ne-a declarat în exclusivitate: „Fostul senator sigur ar merita și o stradă cu numele său. Dar până atunci m-am gândit că mai eficient și de folos cetățenilor ar fi aceste burse în memoria celor patru. Vă asigur că sumele nu vor fi simbolice ci vor avea un cuantum destul de consistent!”

Cine le va primi?

Ion Georgescu urmează să analizeze și să stabilească detaliile în legătură cu modalitatea prin care elevii din Mioveni pot beneficia de burse. Edilul-șef este tentat să le împartă, după cum a afirmat: „Probabil vor fi alocate unele pentru Liceul Iulia Zamfirescu, iar altele pentru Liceul Tehnologic Construcții de Mașini”

De la 1 ianuarie

Aceste burse vor intra în vigoare de la 1 ianuarie 2024. Primarul Ion Georgescu dorește ca acest proiect să fie consfințit în așa fel încât să dăinuie și peste mulți, mulți ani, indiferent de numele edililor care vor fi. Prin acest fapt va fi păstrată memoria celor patru vrednici de pomenire.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90