EcoMoto 930×122

elevi

Elevii din Piteşti ar putea reveni curând, cu toţii, în şcoli

Potrivit ministrului Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, elevii din localitățile aflate acum în scenariul galben vor reveni în clase începând din a doua zi de după intrarea în scenariul verde (când rata de infectare scade sub 1 la mie).

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

„Se vor păstra toate celelalte condiții din ordinul comun, dar se va da posibilitatea actualizării scenariului de funcționare începând cu ziua următoare zilei în care rata de infectare a coborât sub pragul de 1 la mie”, a declarat ministrul Cîmpeanu, pentru Edupedu.ro.

Decizia se va lua în baza propunerii inspectoratului școlar, cu avizul DSP, prin hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

Municipiul Piteşti, cu o rată de infectare de 1,03 la mie (potrivit datelor de ieri, 16 mai), este foarte aproape de a a reveni la normalitate în ceea ce priveşte învăţământul în şcoli.

(Foto: descriptiv / Sursa: edupedu.ro)

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90