EcoMoto 930×122

gavana

EPITEȘTI SEMNALEAZĂ, PRIMĂRIA REACȚIONEAZĂ

ePitești semnalează, Primăria reacționează. Din nou, campania ePitești vine în cartierul tău dă rezultate. Ieri am prezentat o altă situație alarmantă cu care se confruntă piteștenii.

Citiți și: Oportunitate de angajare la Primăria Pitești!

În urma unei sesizări venite din partea unui cititor fidel al publicației noastre, semnalam o problemă din cartierul piteștean Găvana, mai precis gunoaiele aruncate lângă Școala ”Matei Basarab” (amănunte, AICI). După publicarea articolului, municipalitatea a reacționat.

Astăzi, viceprimarul Sorin Apostoliceanu (foto) a anunțat că zona a fost igienizată. ”Încercăm să îi găsim pe cei care au pus gunoiul. Vor fi amendați și vor plăti pentru ridicarea acestuia.”, precizează vicele.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Fotografia de astăzi cu pubelele de gunoi din vecinătatea Școlii „Matei Basarab” demonstrează că autoritățile și-au făcut treaba.

Salutăm promptitudinea cu care municipalitatea a intervenit, dar și comunicarea și modul de a interacționa cu cetățenii.

Pe de altă parte, precizăm că publicația noastră va continua să semnaleze autorităților, cu ajutorul cititorilor ePitești, toate neregulile întâlnite în municipiu.

Reamintim că sesizările pot fi făcute prin mesaj pe pagina de Facebook ePitești, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro, dar și pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066. (Sursă foto: Facebook)

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90