930 x122 grota rece

esd pitesti

ESD Pitești, partenerul tău de încredere

Piteștenii și argeșenii își pot repara electronicele și electrocasnicele la ESD Pitești.

Citiți și: Pitești. Ți-ai spart telefonul? Îl repară specialiștii ESD

Service-ul are sediul pe B-Dul. I. C. Brătianu, Nr. 10 Bl. B2, Parter, zona fostei cofetării Magnolia.

ESD oferă servicii de reparații, consultanță și suport tehnic pentru produsele de comunicații mobile, electronice și electrocasnice a zeci de producători de renume cum ar fi: Samsung, Philips, Lg, Sony, Huawei, Xiaomi și lista poate continua. Piesele folosite sunt numai piese originale!

Citiți și: ESD Pitești: Serviciu GRATUIT pentru toată luna iulie

Mai mult decât atât, pentru electrocasnicele mari și televizoare service-ul oferă și reparații la domiciliul clientului, pe toată raza județului Argeș.

La sediul de pe B-Dul. I. C. Brătianu, clienții sunt așteptați de luni până vineri, în intervalul orar 09-18. Aceștia vor fi întâmpinați de un personal prietenos, într-un mediu plăcut.

Totodată, clienții pot beneficia de acces gratuit la internet Wi-Fi, de o zonă de testare a telefoanelor și tabletelor, dar și de o cafea.

Tot la ESD Pitești, se pot cumpăra și accesorii pentru mobil sau electrocasnice.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3