NOR CURIER 930X122

esd pitesti

Super oferte la ESD, primul service de reparații pentru electronice din Pitești

Cel mai mare service în domeniul reparațiilor de produse electronice și electrocasnice din Pitești –  ESD, anunță promoții de nerefuzat.

Citiți și: Pitești. Ți-ai spart telefonul? Îl repară specialiștii ESD

Puteți beneficia de 30% discount pentru manopera produsului dumneavoastră în baza unui flyer.

Citiți și: ESD Pitești: Serviciu GRATUIT pentru toată luna iulie

Flyerele sunt trimise deja în magazinele din Pitești și sunt oferite clienților existenți sau celor care trec pragul sediului ESD.

Pliantul poate fi folosit o singură dată pentru mai multe produse. Promoția este valabilă exclusiv pentru ESD Pitești, până la data de 30 septembrie 2022.

De asemenea, clienții mai pot beneficia și de reduceri de 10% la achiziționarea de accesorii. Promoția este valabilă tot până pe 30 septembrie.

Și asta nu e tot! De la 1 august, ESD Pitești realizează reparații și la domiciliul clientului, pe toata aria județului Argeș, pentru electrocasnicele mari și televizoare.

Astfel, acum, reparațiile pot fi efectuate atât în laborator cât și la domiciliul clientului, în funcție de tipul de aparat.

ESD Pitești are sediul pe Bulevardul „I. C. Brătianu”, nr. 10, bl. B2, Parter, zona fostei cofetării Magnolia.

Echipa ESD, cu o vastă experiență, este disponibilă permanent să acorde cele mai înalte servicii în domeniul reparațiilor de echipamente electronice și electrocasnice.

Service-ul ESD Pitești este partenerul oficial a 40 de producători de renume cum ar fi: Samsung, Philips, Lg, Sony, Huawei, Xiaomi și lista poate continua.

Echipa ESD te așteaptă în sediul de pe Bulevardul „I. C. Brătianu” cu un zâmbet, o cafea și promoții speciale.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Cristina spune:

    Oameni de nota 10. Am avut un aparat de cafea la reparat si sunt foarte mulțumit. Numai in vest am vazut asa interes aratat clientului. Mi l-au luat de acasa si au adus inapoi mai repede decat ma așteptam. Si curățat frumos pe deasupra. Felicitări

  • George spune:

    Au facut treaba buna. Mi-au reparat cuptorul incorporabil la mine acasa din prima. Am facut doar o programare online. Meseriasi

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3