930×122 CAPRA 5

esd pitesti

Ți s-a stricat televizorul? Nu-l arunca, ți-l repară ESD!

În municipiul Pitești, pe B-Dul. I. C. Brătianu, Nr. 10 Bl. B2, Parter, zona fostei cofetării Magnolia, funcționează cel mai mare service în domeniul reparațiilor de produse electronice și electrocasnice –  ESD.

Citiți și: Pitești. Ți-ai spart telefonul? Îl repară specialiștii ESD

Echipa ESD Pitești își întâmpină clienții de Luni până Vineri de la ora 09.00, la ora 18.00.

ESD este partenerul oficial a 40 de producători de renume cum ar fi: Samsung, Philips, Lg, Sony, Huawei, Xiaomi și lista poate continua.

Citiți și: ESD Pitești: Serviciu GRATUIT pentru toată luna iulie

Confortul și satisfacția clientului reprezintă pentru Esd Pitești factorul principal al activității lor, de aceea din luna august echipa realizează și reparații la domiciliu, pe toata aria județului Argeș.

Reparațiile se realizează pentru electrocasnicele mari și televizoare.

Pentru cei care nu doresc să opteze totuși pentru serviciile oferite la domiciliu, reparațiile vor fi realizate în laboratorul ESD.

Forte important de menționat este faptul că ESD Service este autorizat de toți producătorii pentru care prestează servicii și folosește numai piese originale.

Clienții care vin la ESD Pitești pentru a-și lăsa produsele la reparat găsesc un mediu plăcut de așteptare, aceștia putând savura aici chiar și o cafea.

De asemenea, pot beneficia de acces gratuit la internet Wi-Fi și o zonă de testare a telefoanelor și tabletelor.

Pe lângă toate aceste beneficii, clientul poate verifica stadiul reparației în timp real, poate diagnostica device-urile și estima costul reparației. Totul este la vedere, delimitat de un perete de sticlă!

În plus, de la ESD Pitești, puteți achiziționa și accesorii pentru mobil sau electrocasnice.

Nu ezita să apelezi la profesioniști! Nu uita, echipa ESD te așteaptă cu un zâmbet, o cafea și servicii pe măsură!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90