930 x122 grota rece

ambulatoriul de specialitate

,,Este absolut imposibil, nici dacă mi-aș dori eu! Pot să aduc toți medicii din lume”

,,Este absolut imposibil, nici dacă mi-aș dori eu! Pot să aduc toți medicii din lume”

Citiți și: Primarul atacă decizia instanței cu privire la Pădurea Trivale!

În cursul zilei de astăzi, Spitalul Orășenesc Mioveni a desfășurat o conferință de presă ce a avut loc la Centrul Cultural Mioveni.

Principalul motiv al reuniunii a constat în prezentarea medicilor noi care vor activa în unitatea spitalicească din Mioveni.

Citiți și: La Mioveni, Moș Crăciun a ajuns mai devreme!

Mai multe detalii despre acest subiect, dar și imagini video din cadrul conferinței de presă, AICI: – Eveniment deosebit! Medici de mare clasă prezentați oficial – 

În încheierea conferinței de presă, managerul spitalului, dr. Mircea Stoian, a invitat participanții din sală la inaugurarea noului corp ambulatoriu din cadrul Spitalul Orășenesc Mioveni.

Tot aici, managerul a declarat că Spitalul Mioveni nu va avea cum să devină spital de urgență nici pe viitor: ,,Este absolut imposibil, nici dacă mi-as dori eu! Pot să aduc toți medicii din lume”.

Declarația integrală a managerului Mircea Stoian poate fi urmărită aici:

 

,,Este absolut imposibil, nici dacă mi-aș dori eu! Pot să aduc toți medicii din lume”

Cu toate astea, unitatea medicală este într-o continuă dezvoltare, cu medici de top, oferind condiții și servicii medicale la nivel european.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90