EcoMoto 930×122

dumitru tudosoiu

„Este nevoie urgent de soluții care să readucă școala la normal!”

Dumitru Tudosoiu, inspector școlar general, vicepreședinte PSD Argeș: Este nevoie urgent de soluții care să readucă școala la normal!

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Încheierea grevei generale din Educație este prioritară, iar niciun efort în acest sens nu este prea mare, afirmă Dumitru Tudosoiu, inspector școlar general al județului Argeș și vicepreședinte PSD Argeș.

Citiți și: Argeș! Localnicii se freacă la ochi! ”Nimeni nu credea vreodată!”

„Reluarea cursurilor în toate școlile este esențială, iar după rundele de discuții cu sindicatele din weekend președintele PSD Marcel Ciolacu continuă seria întâlnirilor cu reprezentanții elevilor și ai părinților.

Este prevăzută și o o nouă rundă de dialog cu liderii sindicali din Educație, făcându-se eforturi pentru găsirea soluțiilor care să pună punct grevei.

Atrag însă atenția că dreptul constituțional al profesorilor de a protesta și de a face grevă nu trebuie să afecteze dreptul constituțional al elevilor la educație!

Sunt însă și cadre didactice care consideră greva tardivă și nedreaptă pentru elevi; tocmai de aceea au ales să continue pregătirea, mai ales cu copiii care au examene. Ei merită toată aprecierea!

Este nevoie urgent de soluții care să readucă școala la normal!

PSD înțelege problemele și este deschis pentru dialog pentru a se ajunge la o soluție responsabilă pentru toate părțile!”, transmite Dumitru Tudosoiu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90